Siölands Bygg AB startades 2002 av oss, Cecilia och Mattias Siöland. Med en gedigen hantverkstradition i ryggen har vårt familjeföretag stadigt vuxit, till att idag innefatta tolv anställda, alla med en självklar yrkesstolthet.

Vi bygger hus, renoverar hela eller delar av fastigheter – både villor, kontor och industrier och vi gör tillbyggnader och uterum. Badrum är vår specialitet och självklart har vi våtrumscertifikat. Vi har ett långsiktigt miljötänk och en ekologisk strävan.

Lika självklart lämnar vi arbetsplatserna städade och med allt undanplockat. Vi vet att respektera överenskommelser, att kommunicera kring tidscheman och att återkoppla. Kvalitet, långsiktighet och personliga relationer genomsyrar allt vårt arbete.

”Vi bygger hus som andas och vi ser till att kunden kan andas ut – oavsett uppdrag.”

Mattias Siöland

Totalentrepenad

Vår egen kompetens består av snickare och murare. Utöver det har vi goda och långsiktiga samarbeten med allt som behövs för en totalentreprenad. Vi är lika intresserade av detaljer och specialanpassade lösningar, som att se till att stora projekt sköts på ett kostnadseffektivt sätt.

”Vi är noga när vi rekryterar och ser både till kompetens och till arbetslaget. Därför har vi ett härligt, extremt duktigt gäng vars arbetsglädje smittar av sig på uppdraget.”

Cecilia Siöland

Välkommen att kontakta oss! Vare sig du behöver ett nytt tak, ett badrum, vill bygga ett helt nytt hus, ett uterum eller vill renovera en fastighet – är vi företaget för dig.

Cecilia och Mattias Siöland