Vi erbjuder följande tjänster

Med tolv anställda murare och snickrare och en stor mängd samarbetspartners erbjuder vi det mesta inom nybyggnation, tillbyggnad och renovering.

Renovering – badrum

Vi har länge varit specialister på badrumsrenovering och våra kunder får förutom tips och råd inför planeringen, en VIP-inbjudan till våra samarbetspartners inom kakel och badrumsporslin. Det gör processen enkel och rolig. När besluten är fattade tar vi över och lämnar alltid ett perfekt utfört arbete. Med våtrumscertifikat förstås.

Renovering – hus

Gediget hantverkskunnande behövs när gamla hus som exempelvis skånelängor ska renoveras och förvandlas till moderna bostäder. Vi har stor kunskap och mycket erfarenhet av att gräva ur golv, bygga upp gamla väggar, använda gammalt murbruk, restaurera balkar och ersätta fönster. Vår förståelse för gamla material är stor och tillsammans med ett modernt och ekologiskt tänkande förvandlar vi det mesta till att hålla i ytterligare några hundra år.

Har du ett modernare hus som behöver ses över applicerar vi samma kvalitetstänk till att skapa ett modernt och miljövänligt boende, anpassat efter just dina behov.

Renovering – tak- solceller

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och hjälper dig att välja det bästa materialet för ditt tak. Våra duktiga medarbetare säkerställer att taket håller i många år framåt. Vill du även investera i solceller så ombesörjer vi allt i ett.

Murade öppna spisar

Om du vill designa din egen spis eller hittat en fin modell som passar perfekt in i ditt hem så har vi lösningar och fixar det enkelt med våra flinka murare.

Tillbyggnad

Uterum, växthus, garage eller nya längor – oavsett vad som behövs är vi lyhörda för dina behov och den befintlig bebyggelses karaktär. Vi förverkligar helt enkelt din dröm – stor som liten.

Nybyggnation

Har du egen tomt kan vi hjälpa dig med resten. Vi bygger alla sorts hus och erbjuder totalentreprenad med pålitliga och goda samarbetspartners. Att bestämma sig för att bygga hus innebär att många beslut behöver fattas– vårt mål är att göra det enkelt för dig. Vi är därför gärna delaktiga i processen på ett tidigt stadium, för att kunna bidra med råd och tips som förenklar planeringen.

Är det ett stenhus du vill ha kan vi erbjuda vårt eget arkitektritade hus byggt av Isolerblock Exakt där vårt gedigna kunnande kring stenhus och ekologiskt tänkande ger dig ett ekonomiskt boende, som står sig långt in i framtiden. Läs mer om våra stenhus här.

Kontakta Mattias Siöland för mer information.

Mobil: 0705-40 74 42

Om ni vill se mer av våra produktioner kan ni titta på vår instagram.